ПЪЛНЕНИ ПЪРЖОЛИ
Начална страница главно меню с всички рецепти
Пълнени пържоли
Продукти:
500 гр. свински пържоли
400 гр. гъби
4 глави лук
300 мл. червено вино
1 с.л. соев сос
1 к.л. горчица
3 с.л. олио
сол, вегета за месо, черен пипер
Начин на приготвяне:
Смесете 1/2 ч.ч. вино, соевия сос, горчицата, вегетата и черния пипер и потопете в сместа пържолите за 2 часа.
Нарежете лука и гъбите на полумесеци и ги задушете в олиото.
Овкусените пържоли срежете надлъжно така, че да се оформи "джоб". Напълнете джобовете с малко гъбена смес и ги защипете с клечки за зъби.
Нередете ги в намазнена тавичка и върху тях сипете останалите задушени зеленчуци, виното, останалата марината и покрийте с фолио.
Печете около 60 мин при 200 градуса.
Източник:
албум снимки фото архив
Фото архив снимки
eXTReMe Tracker