ДЖОЛАН В ГЮВЕЧ
Начална страница главно меню с всички рецепти
Джолан в гювеч
Продукти:
2-3 бр. свински джолани
1 ч.ч. бяло вино
3 глави кромид лук
5-6 моркова
1 глава целина
шепа гъби
1 глава чесън
3-4 зърна бахар
2-3 дафинови листа, черен, червен пипер, сол, магданоз

Начин на приготвяне:
Измийте и подсушете месото.
Сложете го в гювеча. Добавете нарязаните лук, моркови, целина, гъби и цели обелени скилидки чесън.
Сложете бахара и натрошените дафинови листа, зърна черен пипер, останалите подправки и бялото вино.
Изпечете при 180-200 градуса, докато месото започне да се отделя от костите.
Сервирайте с варен ориз или картофено пюре.

Източник:
албум снимки фото архив
Фото архив снимки
eXTReMe Tracker