ЧУШКИ БЮРЕК НА ФУРНА
Начална страница главно меню с всички рецепти
Чушки бюрек на фурна
Продукти:
4-5 чушки от буркан
2 кренвирша
2 кисели краставички
100-150 гр. сирене
1 яйце
1 с.л. извара
моцарела
1 к.ч. зехтин
риган
настърган кашкавал

Начин на приготвяне:
Разбъркват се сиренето, изварата и яйцето, след което се прибавят нарязаните на ситно кренвирши и краставички. Напълнете чушките, а върху всяка от тях поставете по едно парче моцарела. Полейте с тънка струйка зехтин, поръсете риган и сложете ястието да се пече в силно загрята фурна. Трябват им не повече от 15 минути, колкото да стегне яйцето.
Извадете ги, поръсете кашкавал и върнете обратно във вече изключената фурна да се разтопи кашкавалът.

Източник: Кулинарен еликсир
албум снимки фото архив
Фото архив снимки
eXTReMe Tracker