МАКАРОНИ НА ФУРНА
Начална страница главно меню с всички рецепти
Макарони на фурна
Продукти:
250 гр. /половин пакет/ макарони от продълговатите
250 гр. настърган кашкавал
100 гр. натрошено сирене
3 с.л. масло
2,5 водни чаши прясно мляко
4 яйца
1 връзка магданоз
сол и черен пипер
Начин на приготвяне:
Макароните се сваряват.
Водата им се изцежда и се слагат в тава за печене. Прибавя се и маслото. Ако са топли макароните може и без да се разтапя предварително.
Отделно се разбиват яйцата и млякото, прибавят се към макароните. Добавя се сиренето и около 50 гр. от кашкавала, солта, череният пипер, магданозът.
Сместа се разбърква и се поръсва остатъка от кашкавала. Пече се в предварително загрята на 200 градуса фурна до зачервяване отгоре.
Източник:
албум снимки фото архив
Фото архив снимки
eXTReMe Tracker