ЛЕК СОС ЗА РУЛО 'СТЕФАНИ'
Начална страница главно меню с всички рецепти
Лек сос за руло 'Стефани'
Продукти:
1/2 ч.ч. бяло вино
1 ч.ч. вода (200 мл.)
2 с.л. брашно
2 с.л. течна сметана
мазнина - останала от печенето на рулото
сол и черен пипер - на вкус
Начин на приготвяне:
Изсипете течността заедно с мазнината, които са останали от печенето на рулото. Сложете го в съд на котлона, загрейте го и запържете в него 2 с.л. брашно. Бъркайте енергично и долейте виното, а след малко разредете и с водата.
Овкусете със сол и черен пипер и най-накрая, след като махнете от котлона посгъстилия се сос, разбъркайте със сметаната (може и без нея).
Източник:
албум снимки фото архив
Фото архив снимки
eXTReMe Tracker