ПИЛЕШКИ РУЛЦА РУЛО С БЕКОН И ГЪБИ
Начална страница главно меню с всички рецепти
Пилешеки рулца руло с бекон и гъби
Продукти:
6 бр. пилешки пържоли
200 гр. гъби
200 гр. бекон
3-4 кисели краставички
3 парчета топено сирене
соев сос
подправка за пиле
1 к.ч. вино
настърган кашкавал за поръсване
Начин на приготвяне:
Пържолите се начукват и се поръсват с подправките.
Напръскват се със соевия сос и се оставят в хладилника за 1 час.
Гъбите се нарязват и се задушават. Беконът се нарязва на кубчета, както и краставичките и сиренето. Върху всяка пържола се слага от бекона, гъбите, краставичките и топеното сирене.
Навива се на руло и се защипва с клечка за зъби. Поставят се в тавичка, поръсват се с олиото и виното.
Отначало се задушават около 15 минути, след това се допичат без капак до готовност. Изваждат се и отгоре се поръсват с настъргания кашкавал. Запича се още 5 минути.
Поднася се с гранитура от пържени картофи, ориз със зеленчуци или картофено пюре.
Източник:
албум снимки фото архив
Фото архив снимки
eXTReMe Tracker