ФИЛЕ 'МИНЬОН' ВЪРХУ КАНАПЕ
Начална страница главно меню с всички рецепти
Филе миньон върху канапе
Продукти:
900 гр. филе или телешки бут
6 пържени филии
1/2 кг пресни гъби
1 ч.ч. червено вино
1/2 пакет (65 гр.) масло
1 с.л. горчица
1 с.л. брашно
1 к.ч. олио
черен пипер, сол на вкус

Начин на приготвяне:
Разделяме месото на 6 парчета, намазваме ги с поливината масло, горчицата, солта и ги оставяме за 2-3 часа в хладилника.
Гъбите задушаваме с маслото. Прибавяме брашното, малко бульон и виното.
В индивидуални чинии слагаме по 1 филия, върху нея парче месо (изпържено добре в мазнината) и поливаме със соса от гъбите.
Поднасяме със задушен ориз или пържени картофи.

Източник:
албум снимки фото архив
Фото архив снимки
eXTReMe Tracker